Dreamtime Beauty

Wimper Extensions

Wimperextensions

Wimperextensions zijn zeer comfortabel om te dragen en zijn tevens ook geschikt als u contactlenzen draagt. Het effect van wimperextensions is dat u een natuurlijke, mooie look krijgt en lange en/of volle wimpers.

Het is handig om van te voren te bedenken welke look u graag wilt hebben en dit door te geven tijdens het maken van de afspraak.

Tijdens de afspraak wordt er altijd van te voren met u overlegd en gekeken wat het beste is voor uw eigen natuurlijke wimpers, wat uw wensen zijn en wat voor look het beste bij u past. Zo bent u ervan gegarandeerd dat u stralend de deur uit gaat met prachtige wimpers.

Classic Lashes (one by one)

Bij deze techniek worden de wimperextensions één voor één op een natuurlijke wimperhaar aangebracht. Dit geeft een heel natuurlijke resultaat.
Er wordt goed gekeken naar de staat, lengte en dikte van de eigen natuurlijke wimpers, zodat deze niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers. De natuurlijke wimperhaar groeit gewoon door in de normale groeicyclus (met de extension erop), waardoor deze pas uitvalt wanneer je eigen wimpers zich vernieuwen. Dit heeft als voordeel dat de wimperextensions geleidelijk uitvallen en niet in één keer.

Russian Volume Lashes (3D – 15D)

Bij de Natural, Full en Mega Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op één natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hiermee wordt er volume gecreëerd met een natuurlijk effect, zonder de natuurlijke wimper te beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers. Door deze speciale lijm groeit de natuurlijke wimperhaar gewoon door in de normale groeicyclus (met de extensions erop), waardoor deze pas uitvalt wanneer je eigen wimpers zich vernieuwen. Dit heeft als voordeel dat de wimperextensions geleidelijk uitvallen en niet in één keer.

Opvulbehandeling

Aangezien elke dag 3 tot 5 natuurlijke wimperharen uitvallen, is het op den duur verstandig om de wimperextensions op te laten vullen. Wanneer deze behandeling plaats vindt, hangt af van de natuurlijke haargroeicyclus en dit is per persoon verschillend. Gemiddeld vind een opvulbehandeling plaats binnen 3 á 4 weken.

Wimperextensions verwijderen

Voor het verwijderen van de wimperextensions kunt u hiervoor het beste naar de salon komen. Er wordt een speciale gel op de wimpers aangebracht. Hierdoor weken de extensions na een aantal minuten los van de natuurlijke wimperhaar. Daardoor blijven de natuurlijke wimperharen onbeschadigd en gezond.

LET OP! Ga nooit zelf met producten, zoals olie of iets dergelijks proberen de extensions te verwijderen. Olie of andere producten weken de extensions niet los. Hierdoor kunnen uw eigen wimpers beschadigen of zelfs erger; afbreken of eruit worden getrokken.

Voor meer informatie over de behandelingen betreft wimperextensions en de verzorging ervan, kunt u contact opnemen.