Dreamtime Beauty

Pedicure salon

Pedicure

Pedicure

Uw voeten verdienen de volledige aandacht. Ze brengen u overal naar toe, houden u in balans en dragen het gehele lichaamsgewicht. Met hardlopen zelfs drie maal het gewicht. Daarom is een goede verzorging erg belangrijk.
Klachten ontstaan vaak door externe factoren, zoals droge voeten, maar ook eelt, likdoorn(s), kloven of een ingroeiende nagel kan een factor zijn.

Het kan zijn dat u graag wilt dat uw voeten er goed en verzorgd uitzien of omdat u last heeft van uw voeten, u veel sport en daardoor de voeten uw aandacht opeisen of omdat u uw voeten eens lekker wilt verwennen.

Al met al een pedicure behandeling kan om verschillende redenen al goed voor u zijn. Zo kan het een fijn gevoel geven om uw voeten lekker te verwennen en te laten verzorgen.

Met veel zorg en persoonlijke aandacht ontvang ik u in de salon, zorg ik ervoor dat uw voeten heerlijk onder handen worden genomen, zodat u aan het einde van de behandeling weer op wolken naar buiten kan lopen, met mooie, goede, pijnvrije, verzorgde voeten.
Behalve dat uw voeten na de behandeling er weer verzorgd uitzien en als nieuw aanvoelen, is dit een moment van rust en ontspanning voor u zelf.

Ook voor specifieke problemen aan de voet(en) kan een pedicure behandeling uitkomst bieden. Wanneer u last heeft van bijv. eelt, een likdoorn(s), een kloof of een ingroeiende nagel, kan ik dit voor u verhelpen.

Als u uw voeten gezond wilt houden of uw klachten behandeld wilt hebben, kom dan voor een pedicure behandeling langs bij Dreamtime Beauty.

De salon is tevens goed bereikbaar voor mindervaliden. Bent u niet in de gelegenheid om naar de salon toe te komen? Geen nood, dan komt de salon naar u! Ik bied mijn diensten als (medisch) pedicure ook bij u thuis aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In welke regio‘s ben ik werkzaam?
Ik werk in de regio’s Geldrop-Mierlo, Eindhoven en Nuenen. Andere regio’s zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op.