Dreamtime Beauty

Medisch Pedicure Geldrop

Medisch Medicure

Medisch Pedicure

Veel medische aandoeningen brengen specifieke complicaties aan de voeten met zich mee.

Als medisch pedicure ben ik speciaal opgeleid en bevoegd op het gebied van complexere voetverzorging. Indien noodzakelijk, kan ik u doorverwijzen naar een arts, fysiotherapeut, podotherapeut, orthopeed of andere specialist.
Als medisch pedicure heb ik een professionele kijk op de gezondheid van uw voeten.

Als medisch pedicure onderscheid ik me van de pedicure met kwaliteit, professionaliteit, vakmanschap, gekwalificeerde scholing en kan ik cliënten met alle mogelijke probleem en risicovoeten behandelen.
Daarnaast ben ik breder opgeleid en behandel ik bovendien de zogenoemde “risicovoeten”. Mensen met reuma, diabetes, spasticiteit of risicovoet hebben extra zorg of andere aandacht nodig.

Naast de basisvoetverzorging zoals nagels knippen, eelt, likdoorns en kloven verwijderen, ben ik ook professioneel geschoold voor diabetische-, reumatische-, spastische-, sporters- verwaarloosde en oudere voet, nagelbeugels, nagelreparatie, antidruk technieken en ortheses.

Als medisch pedicure heb ik, naast voetverzorging, kennis van en ervaring met:
– Anti-druk technieken (orthesiologie en vilttechnieken)
– Nagelbeugels
– Nagelreparaties met gel
– Schoenadvies

In sommige gevallen kunt u de behandeling als diabetes- of reumapatiënt (gedeeltelijk) vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. U kunt hierover de gegevens zelf opvragen via uw eigen verzekering. Vraag uw huisarts om een doorverwijzing en informeer naar de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

De salon is tevens goed bereikbaar voor mindervaliden. Bent u niet in de gelegenheid om naar de salon toe te komen? Geen nood, dan komt de salon naar u! Ik bied mijn diensten als (medisch) pedicure ook bij u thuis aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In welke regio‘s ben ik werkzaam?
Ik werk in de regio’s Geldrop-Mierlo, Eindhoven en Nuenen. Andere regio’s zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op.