Dreamtime Beauty

Brow Treatments

Mooie strakke wenkbrauwen maken is voor veel vrouwen vaak een probleem en lijkt haast een onmogelijke taak. Door te vaak en teveel te epileren, groeien de haartjes heel langzaam terug of erger helemaal niet meer. Vrouwen die dit doen hebben last van dat er geen goede vorm in de wenkbrauw meer te krijgen is.

Ziet u zichzelf hierin terug? Niet getreurd, ik kan u helpen!

Bij een Brow Treatment wordt er geluisterd naar uw wensen, wordt er gekeken hoe de wenkbrauw, die u van nature hebt meegekregen, is en er wordt gekeken welke vorm wenkbrauw het beste bij uw gezicht past.

Heeft u mooie volle wenkbrauwen van uzelf, maar wilt u deze graag in een perfecte vorm hebben? Met één van de Brow Treatments worden de wenkbrauwen super strak en in de perfecte vorm gemaakt. 

Bij Dreamtime Beauty kunt terecht voor verschillende Brow Treatments:

Mini Brow Treatment
Brow Treatment
Full Brow Treatment

Mini Brow Treatment
In deze behandeling worden de wenkbrauwen geharst of geëpileerd.

Brow Treatment*
In deze behandeling worden de wenkbrauwen opgemeten, in de perfecte vorm uitgetekend, gewaxt, geëpileerd, getrimd en gestyled met wenkbrauwgel en eventueel make-up. 

Full Brow Treatment*
In deze behandeling worden de wenkbrauwen opgemeten, in de perfecte vorm uitgetekend, geverfd, gewaxt, geëpileerd, getrimd en gestyled met wenkbrauwgel en eventueel make-up.

*Voordat u een Brow Treatment boekt, is het heel belangrijk dat u minimaal 6 weken uw wenkbrauwen niet geëpileerd of geharst hebt.

Marli Epileren Geldrop